Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ χτυπάμε με σύρμα ή μίξερ χειρός τα αυγά και το ελαιόλαδο.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε στο μπωλ μαζί με τον άνιθο, το αλάτι, το πιπέρι, και τα τυριά.

Ψιλοκόβουμε τα κολοκύθια και τα βάζουμε σε άλλο μπωλ.

Ρίχνουμε το αλεύρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε τα κολοκύθια να καλυφθούν από το αλεύρι.

Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών στα αλευρωμένα κολοκύθια και ανακατεύουμε καλά.

Λαδώνουμε ένα μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα σ' αυτό.

Πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

Βάζουμε το σκεύος στη χαμηλότερη σχάρα του φούρνου και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45' - 60' μέχρι να ροδίσει και να σταθεροποιηθεί η πίτα.

Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.

Υλικά

1.300 γρμ κολοκύθια 

2 φλυτζάνια αλεύρι

1 κ.γλ. κοφτό πιπέρι

1 - 2 κρεμμύδια

1 ματσάκι άνιθο

4 αυγά

250 γρμ γραβιέρα Σύρου

500 γρμ τυρί φέτα

1 κ.γλ. αλάτι

1 φλυτζάνι ελαιόλαδο

3 κ.σ. σουσάμι