Εκτέλεση

Βράζουμε τα παντζάρια, τις πατάτες και τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους.

Τα βάζουμε σε ένα μπωλ.

Προσθέτουμε τα φασόλια. Ψιλοκόβουμε τον άνιθο, τον μαιντανό, το σέλινο, το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι, τα αγγουράκια τουρσί και το λάχανο και τα προσθέτουμε στο μείγμα.

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Υλικά

2 παντζάρια

3 πατάτες

6 καρότα

2 αγγουράκια τουρσί

1 φλυτζάνι λάχανο τουρσί

5 κρεμμυδάκια φρέσκα

1/2 κρεμμύδι ξερό

1/2 ματσάκι μαιντανό

1/2 ματσάκι άνιθο

λίγο σέλινο

250 γρμ κόκκινα και άσπρα φασόλια βρασμένα

αλάτι

πιπέρι

100 ml ελαιόλαδο