Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.

Ρίχνουμε το σκόρδο στο λάδι και μόλις ροδίσει ελαφρά, προσθέτουμε την ντομάτα, την κανέλα, το αλάτι και το πιπέρι.

Αφήνουμε να βράσει για περίπου 20΄.

Βράζουμε νερό σε μία κατσαρόλα και ρίχνουμε τα μακαρόνια.

Τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε όταν είναι "al dente".

Περιχύνουμε με τη σάλτσα. 

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια Νο7

1/2 κουτί συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 σκόρδο

αλάτι

πιπέρι

λίγη κανέλα