Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε καλά.

Πλάθουμε κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Επειδή είναι μόνο χοιρινός ο κιμάς, μπορεί στο τηγάνισμα να χαλάσει λίγο το στρογγυλό σχήμα. 

Υλικά

1 κ. χοιρινό κιμά, χοντροκομμένο με μαχαίρι

1/2 κ. ψωμί μουλιασμένο στο νερό και στιμμένο καλά

1 κρεμμύδι τριμμένο

2 αυγά

αλάτι 

πιπέρι 

ρίγανη 

θρούμπι ή θρίμπη

σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)

λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα των κεφτέδων)