Εκτέλεση

Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από την προηγούμενη μέρα.

Την επόμενη τα στραγγίζουμε.

Βράζουμε τις πατάτες και τις ξεφλουδίζουμε.

Κόβουμε τα κρεμμύδια.

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ (ρεβύθια, πατάτες, κρεμμύδια, μυρωδικά, αλατοπίπερο) και φτιάχνουμε το μείγμα. 

Αν “λασπώνει” προσθέτουμε  πατάτα ή αλεύρι.

Πλάθουμε τους κεφτέδες, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε ζεστό (όχι καυτό) λάδι

Υλικά

1 κ. ρεβύθια

1/2 κ. πατάτες.

1/2 κ. κρεμμύδια

2 σκόρδα

1/2 ματσάκι από μαϊντανό, άνιθο, μαντζουράνα, δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα