Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και την κανέλλα. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αφήνουμε για 3-4 λεπτά από το σημείο βρασμού.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι το αλεύρι να πάρει το χρώμα του μελιού.
Ύστερα προσθέτουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ενιαία ζύμη.
Παίρνουμε ένα κουτάλι της σούπας το γεμίζουμε με την ζύμη που έχουμε φτιάξει και με την παλάμη μας σχηματίζουμε το σχέδιο του κουταλιού.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σερβίρονται με λίγη κανέλα από πάνω.

Υλικά

• 2 ποτήρια νερό
• 2 ποτήρια ζάχαρη
• 1 κουτάλι της σούπας κανέλα
• 1 ποτήρι ελαιόλαδο
• 2 ποτήρια αλεύρι