Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°c θερμό αέρα.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι και ανακατεύουμε με αυγοδάρτη.

Προσθέτουμε το αλάτι, το τυρί Μερακλίδικο, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε τις ελιές, τις πιπεριές, την κάπαρη, τα ντοματίνια και το μαϊντανό και ανακατεύουμε απαλά.

Λαδώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί ή τη φόρμα μας και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.

Ψήνουμε για 30'-35' στους 170°c .

Υλικά

ΥΛΙΚΑ:

  • 3 αυγά
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 170 γρ. ελαιόλαδο & λίγο για τη φόρμα
  • 150 γρ. τυρί Μερακλίδικο (τύπου φέτας)
  • 80-100 γρ. ελιές, κομμένες σε κομματάκια
  • 1 πιπεριά κόκκινη κέρατο ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 12 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 κ. σούπας κάπαρη
  • 1 κ. γλυκού αλάτι (κοφτό)
  • 2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 1/2 κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 1/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για τη φόρμα