Εκτέλεση

 

Δένουμε το μέλι με την ζάχαρη και ένα ποτήρι του κρασιού νερό.

Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το καρύδι, το ψωμί και τα μυρωδικά και προσθέτουμε το δεμένο σιρόπι. Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.

Σε φύλλο κρούστας ή χειροποίητο φύλλο βάζουμε μια κουταλιά μείγμα και το τυλίγουμε .

Σε μία λαδόκολλα τα αφήνουμε να στεγνώσουν και μετά τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Υλικά

  • 10 ποτήρια καρύδι τριμμένο (χοντροτριμμένο)
  • 5 ποτήρια ψίχα ψωμιού τριμμένη & ξερή
  • 3 ποτήρια μέλι
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • Γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο
  • Φύλλο κρούστας ή χειροποίητο φύλλο
  • 1 αλεύρι απ (που φουσκώνει μόνο του)
  • 1 ποτήρι κρασιού αραβοσιτέλαιο
  • ανθόνερο & νερό