Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε λωρίδες.

Το τυλίγουμε σε ψιλό καλαμάκι, το βουτυρώνουμε,

το στραγγίζουμε από τα πολλά βούτυρα και το ψήνουμε.


Φτιάχνουμε το σιρόπι με αναλογία 1 νερό - 2 ζάχαρη

ρίχνουμε μέσα μία βανίλια και ένα κομματάκι λεμόνι και μόλις

βγάλουμε τα ψημένα φύλλα τα σιροπιάζουμε.

Στη συνέχεια τα απλώνουμε σε πιατέλα και από πάνω τα

πασπαλίζουμε με το τριμμένο φυστίκι Αιγίνης.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Υλικά

• ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ.
• ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
• ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ.
• ΖΑΧΑΡΙ.
• ΝΕΡΟ.
• ΒΑΝΙΛΙΑ ΑΡΩΜΑ.
• ΛΙΓΗ ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
• ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΨΙΛΟ.