Εκτέλεση

Ξεκινάμε με την παρασκευή του ζυμαριού.

Ρίχνουμε σε ένα λεκανάκι το βούτυρο, τη ζάχαρη, τους κρόκους και τα χτυπάμε.

Μετά ρίχνουμε το κονιάκ, το γάλα και το αλεύρι.

Στη συνέχεια, φτιάχνουμε τη γέμιση.

Σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε την ψίχα, τη κανέλα, τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια τα ασπράδια και ολόκληρα τα αυγά χωρίς να τα χτυπήσουμε, απλώς τα ανακατεύουμε.

Αφού προσθέσουμε το ξύσμα λεμονιού τοποθετούμε το ζυμάρι στα φορμάκια και προσθέτουμε τη γέμιση.

Τέλος, ψήνουμε τα «καλαθάκια» μας σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.

Υλικά

Για το ζυμάρι:

1 φλιτζάνι ζάχαρη

250 γραμμάρια βούτυρο

4 κρόκους αυγών

1 ποτηράκι κρασιού γάλα

¼ ποτηράκι κρασιού κονιάκ

Αλεύρι φαρίνα(όσο πάρει)

Για τη γέμιση:

¾ κιλού καρύδια-αμύγδαλα τριμμένα

1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα

350-400 γραμμάρια ζάχαρη

4 αυγά

Ξύσμα από 1 λεμόνι