Εκτέλεση


Αρχικά, ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε το χοιρινό σε μικρούς κύβους.

Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κομμάτια του χοιρινού και τα σβήνουμε με το κρασί.

Αφού βράσει λίγο, το σκεπάζουμε με ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει.

Έπειτα, κόβουμε το σέλινο και το λάχανο σε χοντρά κομμάτια και τα ζεματίζουμε.

Τρίβουμε την ντομάτα και την προσθέτουμε κι αυτή.

Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο, τα προσθέτουμε κι αυτά στην κατσαρόλα.

Τέλος, χτυπάμε τα αβγά με το λεμόνι κι όταν το κρέας είναι έτοιμο, αβγοκόβουμε.

 

Υλικά

2 κιλά χοιρινό κρέας

1 μέτριο λάχανο

1 κιλό σέλινο

1 κρεμμύδι ξερό

5 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 μέτρια ντομάτα ή 3-4 λιαστές

1 ποτήρι λευκό κρασί

2 αυγά

αλάτι

πιπέρι

1 μεγάλο λεμόνι