Method


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°c θερμό αέρα.
Λιώνουμε τη μυζήθρα με το χέρι μέσα σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, την κανέλα, το χυμό

πορτοκαλιού, το μέλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάμε

με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι
Ψήνουμε για 60΄ στους 170 °C.

Ingredients

1. 12 αυγά
2. 1 πακέτο ζάχαρη
3. 1 κιλό ανάλατη μυζήθρα Σύρου
4. 2 κ. σούπας κανέλα
5. 2 κ. σούπας μέλι
6. Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
7. Λίγο σουσάμι για το πασπάλισμα
8. Λίγο βούτυρο για επάλειψη