Method

 
ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΩΡΕΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΛΑΤΙ

ΜΕΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ

ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ

4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΩΜΟ ΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΥΖΙ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ

ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΜΜΕΝΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.!!!!!!

 

Ingredients

2 ΚΙΛΑ ΖΥΓΟΥΡΙ [ΑΡΝΙ 1 ΕΤΟΥΣ]

1/2 ΚΙΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

500gr ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

100gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΑΛΑΤΙ-ΛΕΜΟΝΙ