Method

Χτυπάμε όλα τα υλικά της γέμισης στο μίξερ

 

Πλάθουμε τη ζύμη και κάνουμε στρογγυλά πιτάκια.

Βάζουμε τη γέμιση στα πιτάκια, δημιουργούμε το κατάλληλο σχήμα

και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (180 βαθμούς) μέχρι να ροδίσουν

 

 

Ingredients

Για τη γέμιση

1 κιλό μυζήθρα

1/2 κιλό ζάχαρη

5 αυγά

3 κ.σ. κορν φλάουερ

Κανέλα και Μαστίχα

 

 

 Για τη ζύμη

 1 κιλό αλεύρι

2 αυγά

2 βανίλιες

2 φλυτζάνια ούζο

Ζεστό νερό όσο χρειαστεί για να γίνει εύπλαστη η ζύμη