Method

Φτιάχνουμε το κουρκούτι ανακατεύοντας το αλεύρι, το αλάτι και το νερό.

Βάζουμε το λάδι να κάψει.

Με το κουτάλι παίρνουμε από τον χυλό, γεμίζοντάς το καλά και ρίχνουμε στο τηγάνι.

Συνεχίζουμε ώστε να γεμίσει το τηγάνι προσέχοντας ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους οι τηγανίτες.

Όταν ροδίσουν, τις γυρίζουμε να τηγανιστούν κι από την άλλη μεριά.

Τις βγάζουμε και τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλλα ή μέλι και κανέλλα.

Ingredients

2 φλιτζάνια αλεύρι

Λάδι

Νερό

Ελάχιστο αλάτι

Ζάχαρη ή μέλι και κανέλλα