Method

Φτιάχνουμε πρώτα τη ζύμη την χωρίζουμε σε δύο κομμάτια και την αφήνουμε σκεπασμένη να ξεκουραστεί.

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά της γέμισης μέχρι να ενωθούν.

Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασίας ανοίγουμε το φύλλο και το τοποθετούμε στο καλά λαδωμένο ταψί.

Προσθέτουμε την γέμιση και την απλώνουμε ομοιόμορφα.

Ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο και σκεπάζουμε την γέμιση.

Ενώνουμε τα δύο φύλλα μεταξύ τους και χαράζουμε με ένα μαχαίρι σε κομμάτια. Με ένα πηρούνι τρυπάμε το κάθε κομμάτι.

Ρίχνουμε λάδι στην επιφάνεια του φύλλου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου στην τελευταία θέση .

Ingredients

Φύλλο

  • 1/2 κιλο αλεύρι άπ
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι 
  • νερό όσο πάρει για να γίνει μαλακή η ζύμη

Γέμιση

  • 1 κιλο τυροβολιά
  • 2 μεσαία κρεμμύδια περασμένα στον τρίφτη
  • άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 αβγά
  • αλάτι και πιπέρι