Method

Σε μια μεγάλη λεκάνη ζυμώνουμε το αλεύρι με το λάδι, το αλάτι, το νερό και τη μαγιά έτσι ώστε να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί όσο θα προετοιμάζουμε τη γέμιση. 

Ανακατεύουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για τη γέμιση σε μια μεγάλη λεκάνη. Βάζουμε στη λεκάνη το τυρί, τα αυγά, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε τη ζύμη και τη χωρίζουμε στη μέση. Ανοίγουμε με τον πλάστη δυο φύλλα. Βάζουμε το πρώτο φύλλο σε ταψί που έχουμε αλείψει με λάδι και προσθέτουμε τη γέμιση που φτιάξαμε. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο που φτιάξαμε και κόβουμε την πίτα σε τετραγωνάκια. Τρυπάμε τα κομμάτια της πίτας με ένα πιρούνι και αλείφουμε με λίγο λάδι και βούτυρο γάλακτος. Ψήνουμε στους 200 ° C στις αντιστάσεις του φούρνου πάνω-κάτω για περίπου 1 ώρα ώσπου να ροδοκοκκινίσει.

Ingredients

Για το φύλλο
700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
λίγη μαγιά ξερή
χλιαρό νερό, όσο πάρει

Για τη γέμιση
1 κιλό άσπρο ανάλατο τυρί (τροβολιά)
4 αυγά
1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
αλάτι- πιπέρι
λίγο βούτυρο για το άλειμμα του φύλλου