Method

Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα βάζουμε στο σουρωτήρι να στραγγίσουν. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το βάζουμε να καβουρδιστεί με το λάδι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα φασολάκια στην κατσαρόλα. Τα ανακατεύουμε λίγο για να αχνιστούν με το κρεμμύδι, προσθέτουμε την ντομάτα, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
Συμπληρώνουμε νερό όσο χρειάζεται μέχρι να βράσουν.

Ingredients

1 κιλό φασολάκια μαυρομάτικα
3 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
½ κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
ένα ματσάκι άνηθο
λάδι - αλάτι - πιπέρι