Method

Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το σοτάρουμε.

Τρίβουμε τα κρεμμύδια και αλατοπιπερώνουμε.

Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και τα σβήνουμε με κρασί.

Κατόπιν ρίχνουμε τη σάλτσα που έχουμε ήδη φτιάξει από φρέσκια ντομάτα, πελτέ και λίγη ζάχαρη και το ψήνουμε.

Όταν έχει μισοψηθεί το κρέας, τηγανίζουμε σε κομμάτια το λυράκι και έπειτα το ρίχνουμε μέσα στο κρέας και τα αφήνουμε να ψηθούν για λίγη ώρα μαζί.

Ingredients

  • 1 Λυράκι
  • 1-1,5 κιλό χοιρινό κρέας
  • 3 κρεμμύδια
  • Αλάτι –πιπέρι
  • 1 ποτήρι κρασί
  • Σάλτσα από φρέσκια ντομάτα με λίγο πελτέ και λίγη ζάχαρη