Préparation

Τρίβουμε τα κολοκύθια στην χοντρή πλευρά του τρίφτη και τα πιέζουμε να στραγγίσουν το νερό τους.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το δυόσμο.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα τέσσερα από τα πέντε αυγά έτσι ώστε να γίνουν ένας πηχτός χυλός.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
Χτυπάμε ένα αυγό και το αλείφουμε πάνω στο μείγμα.
Ψήνεται σε μέτριο φούρνο περίπου για 40 με 45 λεπτά.

Ingrédients

• 1 κιλό κολοκύθια
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
• 2 φλιτζάνια αλεύρι φαρίνα
• 5 αυγά
• 250γρ φέτα
• 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη γραβιέρα
• Δυόσμο
• Αλάτι
• Πιπέρι
• ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚA: Φρυγανιά, σουσάμι και μισή κούπα στραγγιστό γιαούρτι.