Εκτέλεση

Κόβουμε   το χοιρινό, τις πιπεριές,  την ντομάτα , το σκόρδο και  το τυρί  σε  μικρά  κομμάτια.

Απλώνουμε  όλα  τα υλικά στην  λαδόκολλα,  προσθέτουμε  αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, ρίγανη και το λάδι  και τα ανακατεύουμε  καλά.

Ύστερα  κλείνουμε  την   λαδόκολλα  και  το  βάζουμε  στον  φούρνο  στην αρχή στους  180  βαθμούς  στον  φούρνο  και  ύστερα  το κατεβάζουμε  στους  150  και  το  αφήνουμε  να ψηθεί  για  3 -4  ώρες

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό   ( ½ κιλό  μπούτι  και ½  κιλό  λαιμό)
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά πράσινη και 1 πιπεριά κόκκινη
  • 200 γραμμάρια τυρί σεριφιώτικο κομμένο σε κυβάκια
  • 1 ντομάτα
  • αλάτι, πιπέρι, μόσκοβο
  • λίγο λάδι και ρίγανη