Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε το παξιμάδι, το βρέχουμε με το λάδι και το ούζο, προσθέτουμε το γλυκάνισο και ανακατεύουμε.
Το στρώνουμε σε μια φόρμα δημιουργώντας μια βάση.
Βάζουμε τη φρέσκια ντομάτα πάνω στο παξιμάδι και προσθέτουμε λίγο λάδι και αλάτι.
Προσθέτουμε τη φάβα και γαρνίρουμε με το ντρέσινγκ της ρόκας (που έχουμε περάσει από το μπλέντερ) και λίγο ξερό κρεμμύδι.

Υλικά

Για τη βάση
1 κριθαρένιο παξιμάδι
2 κουταλιές σούπας ούζο
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
λίγο γλυκάνισο

Για τη μέση
1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη με λίγο λάδι και αλάτι
100 γραμμάρια φάβα βρασμένη
Για το ντρέσινγκ ρόκας
10 φυλλαράκια ρόκας
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
λίγο αλάτι