Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες ,τις αλατίζουμε,τις αλευρώνουμε, τις τηγανίζουμε και τις στρώνουμε σε ενα ταψάκι.
Ετοιμάζουμε την στραπατσάδα ...
Βάζουμε την ντομάτα τριμμένη σε ενα τηγάνη με ελαιόλαδο μεχρι να αποροφήσει όλα τα νερά της, στην συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα ,αλατίζουμε βάζουμε πιπέρι και δυόσμο κατα προτίμηση φρέσκο και το απλώνουμε πάνω απο τις μελιτζάνες μαζί με το τυρί το ντόπιο (τριμμένο).

Υλικά

  • 1 κιλό μελιτζάνες 
  • 6 αυγά 
  • 2 κιλά ντομάτες κόκκινες
  • αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, λίγο αλεύρι
  • τυρί ντόπιο ξερό