• Ασφαλής και αδειοδοτημένη πλατφόρμα
  • Πιθανότητα να κάνετε ζωντανά στοιχήματα
  • Πολυάριθμες επιλογές πληρωμής + cryptodivisas
  • Διατίθενται μεγάλος αριθμός αγορών στοιχημάτων
  • Ζωντανή συνομιλία που λειτουργεί 24/7

Από την πρώτη ματιά, το εμπορικό σήμα εφιστά την προσοχή για το ευρύ φάσμα των επιλογών παιχνιδιών, της άδειας παιχνιδιού και της πιθανότητας να καταθέτει και να αποσύρει χρήματα μέσω κρυπτογράφησης, η οποία στοχεύει να είναι ο κύριος Μέθοδος πληρωμής στο εγγύς μέλλον της βιομηχανίας Igaming.

Το 22bet Sportsbook ανήκει στην TechSolutions Group n.V., Κεντρικά γραφεία στο Curaçao. Λογικά, η μάρκα λειτουργεί με άδεια (άδεια παιχνιδιού Curacao). Αυτό εμπνέει την εμπιστοσύνη επειδή τα σε απευθείας σύνδεση στοιχηματισμού με αυτήν την άδεια Μπορούν να θεωρηθούν ειλικρινείς και ασφαλείς για τους χρήστες τους.

Όταν φτάσετε στην ιστοσελίδα 22bet αθλητικών στοιχημάτων, θα συνειδητοποιήσετε αμέσως ότι δεν θα απογοητεύσετε την επιλογή των αγορών αθλητισμού και στοιχημάτων. Μπορεί να στοιχηματίσει σε ένα πλήθος αθλημάτων Ανά πάσα στιγμή (προσφέρονται επί του παρόντος 30 αθλήματα). Εκτός από τα πιο δημοφιλή αθλήματα σε διεθνές επίπεδο, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις, υπάρχει επίσης μια μεγάλη προσφορά σε ηλεκτρονικά αθλήματα, πολύ Οι κατηγορούμενοι πρόσφατα.

Εκτός από τα κλασικά στοιχήματα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού (στα στοιχήματα πριν από το staple), υπάρχει μια εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανών στοιχημάτων, όπου μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων που μπορούν να στοιχηματίσουν οι παίκτες Οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο πράγμα που μπορεί αναμφισβήτητα να δυσφημίσει τη μάρκα 22bet είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής εκπομπής μέσα στην πλατφόρμα ζωντανών στοιχημάτων, η οποία μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους χρήστες.

Η προσφορά των αγορών στοιχημάτων είναι περισσότερο από συμπαγής. Μπορείτε να βρείτε μεταξύ 500 και 1.000 διαφορετικές αγορές στοιχημάτων σε σχεδόν οποιοδήποτε αγώνα που προσφέρεται, από το τελικό αποτέλεσμα ή τον αριθμό των στόχων στην ασιατική λαβή, Ο αριθμός των γωνιών ή των κίτρινων καρτών.

Πιθανότητες και περιθώρια

Για εμάς, ο τομέας των πιθανοτήτων και των περιθωρίων είναι ζωτικής σημασίας επειδή πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να παίξουμε στο σπίτι αθλητικών στοιχημάτων που παίρνει σημαντικά ποσοστά των παικτών. 22bet Sportsbook SE Βρείτε εντός των σπιτιών αθλητικών στοιχημάτων στη μέση των προτύπων της βιομηχανίας, αφού τα περιθώρια του βρίσκονται εντός του αποδεκτού εύρους (από 5% έως 8%).

Το ποσοστό του περιθωρίου, με πολλούς τρόπους, εξαρτάται από το άθλημα στο οποίο. Τα χαμηλότερα περιθώρια εμφανίζονται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ οι παίκτες που προτιμούν να ποντάρουν στο μπάσκετ, το τένις ή μερικά Ένα άλλο άθλημα πρέπει να περιμένει ελαφρώς υψηλότερα περιθώρια και χαμηλότερα τέλη.

22bet ζωντανά στοιχήματα

Αναφέραμε εν συντομία την πλατφόρμα Live Betting 22bet στο προηγούμενο τμήμα, το οποίο προσφέρει στους παίκτες ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών διαθέσιμα για στοίχημα. Τι είναι αξιέπαινο για τις επιλογές στοιχημάτων Ζήστε στο 22bet Sportsbook είναι ότι υπάρχουν πολλά διαθέσιμα παιχνίδια και ένας σχετικά σταθερός αριθμός αγορών στοιχημάτων για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Η πλοήγηση στην ίδια τη ζωντανή πλατφόρμα είναι πολύ απλή και, με πολλούς τρόπους, μοιάζει με το μεγαλύτερο μέρος αυτού του τύπου πλατφορμών σε άλλα αθλητικά βιβλία. Έτσι, η επιλογή των αθλητικών και παιχνιδιών που είναι διαθέσιμες σήμερα Βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, ενώ το εισιτήριο στοιχημάτων βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Το κεντρικό τμήμα της οθόνης προορίζεται για τους τρέχοντες αγώνες. Μόλις επιλέξετε το παιχνίδι που θέλετε να στοιχηματίσετε, Αυτό θα εμφανιστεί αυτόματα στο κύριο μέρος της οθόνης.

Η αντίρρηση που έχουμε στην πλατφόρμα είναι η έλλειψη της επιλογής Broadcast 22bet, οπότε οι παίκτες δεν μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μετάδοση ενώ στοιχηματίζουν. Εκτός από αυτό, έχουμε όχι Μια άλλη δυσαρέσκεια στη ζωντανή πλατφόρμα και πληροί τις προϋποθέσεις για στερεά προσόντα στην κριτική μας.

22bet κινητά στοιχήματα

Εάν είστε ένας από τους παίκτες που προτιμούν να ποντάρετε μέσω κινητών συσκευών, αυτό το τμήμα θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον για εσάς. Το 22bet Sportsbook προσφέρει στους χρήστες της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν Κινητές συσκευές, αλλά αυτό είναι επί του παρόντος δυνατή μόνο μέσω της κινητής έκδοσης του ιστότοπου, προσβάσιμο μέσω προγράμματος περιήγησης στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της αναθεώρησης, οι κινητές εφαρμογές για χρήστες Android ή iOS δεν ήταν διαθέσιμοι και δεν μπορούσαμε να μάθουμε πότε θα ξεκινήσουν, ακόμη και όταν ζητάμε από τους πράκτορες της προσοχής στους πράκτορες φροντίδας πελάτης.

Η έκδοση για κινητά του ιστότοπου αυτού του στοιχείου στοιχημάτων έχει μια πραγματικά φανταστική εμφάνιση. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο στη χρήση, η οποία είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού στοιχημάτων Αθλήματα με μερικά μόνο κλικ. Επιπλέον, εάν είστε παίκτης κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις ενέργειες χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας (κάντε καταθέσεις και υποβάλετε υποψηφιότητα, λαμβάνετε ενημερώσεις και προωθήσεις, επικοινωνήστε με Με εξυπηρέτηση πελατών, κ.λπ.·.

Δεδομένης της ποιότητας της κινητής έκδοση του ιστότοπου, είναι πραγματικά περίεργο ότι οι κινητές εφαρμογές δεν έχουν αναπτυχθεί. Παρόλα αυτά, ελπίζουμε ειλικρινά ότι το σπίτι στοιχημάτων θα το λύσει στο εγγύς μέλλον.

Εξυπηρέτηση πελατών 22bet

Εάν είστε νέος παίκτης, είναι φυσικό να έχετε ορισμένες αμφιβολίες και δυσκολίες στην πλοήγηση στον ιστότοπό σας. Το 22bet προσφέρει την επίλυση ορισμένων αμφιβολιών των χρηστών στην ενότητα "Συχνές ερωτήσεις". Ωστόσο, αυτή η ενότητα Δεν μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα των παικτών, οπότε η επαφή με τον χειριστή είναι επίσης δυνατή με διάφορους τρόπους. Πρώτον, υπάρχει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας που είναι διαθέσιμη για τον εγγεγραμμένο χρήστη 24/7.

Μια άλλη επιλογή είναι να στείλετε ένα μήνυμα απευθείας από τον ιστότοπο του χειριστή. Εκεί μπορείτε να αποφασίσετε για τη λίστα για την κατηγορία των προβλημάτων. Εάν πρόκειται για σφάλμα, μπόνους, κατάθεση, συνταξιοδότηση ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. Τότε, Εισαγάγετε ένα όνομα, μια διεύθυνση, γράψτε ένα μήνυμα και στείλτε το. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν ψάχνετε για απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις ή για να παραπονεθείτε. Θα λάβετε απάντηση στις επόμενες 24 ώρες Κατά την αποστολή του μηνύματος.